Välkommen till Nordnest

Detta är Nordnest

Genom erfarenhet och med hjälp av innovativa och digitala lösningar hjälper vi våra kunder med att utveckla och bygga hållbara och attraktiva livsmiljöer med minimal miljöpåverkan och högst värdeskapande för kunden och kundens investerare. Vi är ett passionerat team dedikerat till att skapa en hållbar framtid genom innovativa byggprojekt. Lär känna oss och upptäck varför så många väljer Nordnest.

Nordnest består av entreprenörer och bolagsbyggare. Vi tänker som ägare, och sätter oss in i er affär. Vi vägleder er för genomslagskraftiga åtgärder idag och för framtiden – på riktigt!

Vi sätter oss in i kundens verksamhet, analyserar kundens behov och förstår kundens förväntningar för att basera våra beslut på väl genomarbetade beslutsunderlag utifrån kundens prioriteringar med sin partner inom bostadsutveckling och mycket mer.

The Nordnest Way

Hållbarhet ligger i hjärtat av allt vi gör på Nordnest. Från de material vi väljer till de tekniker vi använder, vi strävar ständigt efter att minska vår påverkan på planeten, skapa hållbara livsmiljöer för boenden och lokalnyttjaren samt skapa byggnader som varar i generationer.

Vårt hållbarhetsarbete

Vi vill skapa hållbara livsmiljöer för boenden och lokalnyttjaren samt skapa byggnader som varar i generationer.

Vår mission och vision

Vi strävar alltid mot en bättre värld och för att skapa samhällsnytta i allt vi gör.

Teamet på Nordnest

Lär känna de experter som gör Nordnest unikt och upptäck hur vi kombinerar våra olika färdigheter för att skapa framstående resultat.