Kontakta Nordnest

Har du frågor, funderingar eller vill du bara säga hej? Vårt team är här för att hjälpa till. Kontakta oss idag för att lära känna oss bättre eller för att diskutera ditt nästa projekt.

Kontaktpersoner

Christopher Ågren

VD | Projektledare

christopher@nordnest.se

0768-55 69 99

Som VD för Nordnest ansvarar Christopher för att företaget levererar i enlighet med marknaden och kundens önskemål. Han ser till att Nordnests expertis och erfarenhet förbättras ständigt och anpassas till kundens behov i strategiska samarbeten, i syfte att skapa goda relationer med våra kunder och samarbetspartners. Christopher är expert inom byggteknik och byggnadsfysik.

Edwin Måradsson

CSO (Hållbarhetsansvarig) | Senior energi- och hållbarhetskonsult

edwin@nordnest.se

0765-78 88 83

Ansvarar för att Nordnest ligger i framkant inom energi- och miljöstrategiska frågor för att kunna nyttja hållbarhetens fulla affärspotential. Ansvaret sträcker sig över leveransen av installationsledning samt samtliga hållbarhetstjänster inom Nordnest. Edwin ser till att våra projekt genomförs på ett effektivt och hållbart sätt.

David Uddare

CFO | CIO

david@nordnest.se

0709-35 14 17

Ansvarar att leda företagets finansiella och operativa verksamhet. Ansvaret sträcker sig även över investeringsstrategier för att de ska ligga i linje med de högt ställda bolagsmål som Nordnest har. Som CIO driver David teknikstrategin och leder våra digitala transformationer för att förbättra våra processer och system.

Andreas Eliasson

COO | Projektledare

andreas@nordnest.se

0707-22 14 77

Ansvarar för Nordnests dagliga verksamhet och att Nordnest internt såväl som i leveransen mot våra kunder och samarbeten uppfyller höga kvalitetsstandarder och levererar enastående resultat. Andreas implementerar och övervakar kvalitetskontrollprocesser, arbetsflöden och rutiner samt ansvarar för att vi som organisation arbetar helt digitalt.

Daniels Fonzovs

STP (Strategisk inköpare) och marknadsansvarig | Teknisk rådgivare

daniels@nordnest.se

0737-78 13 02

Daniels ansvarar för övervakning av marknaden, upphandlingar, förhandlingar och avtalsskrivningar med våra kunder och samarbetspartner. Daniels leder och hanterar företagets strategiska inköp och kalkyler samt teknisk rådgivare inom bygg. Med Daniels expertis och erfarenhet kan Nordnest driva projekt framgångsrikt och upprätthålla goda samarbeten.

Hitta till Nordnest

Stockholm
Tegnérgatan 34
113 59 Stockholm
info@nordnest.se

Strängnäs
Arenavägen 1
645 45 Strängnäs