NollCO2

NollCO2



 

NollCO2 är en certifiering som fokuserar på att göra byggnader klimatneutrala. Den används ofta i kombination med andra certifieringssystem och ställer höga krav på att minska koldioxidutsläpp både under byggnadens uppförande och dess livscykel. Den är idealisk för projekt som vill vara i framkant när det gäller att minska klimatpåverkan

Kundvärde


 

Att certifiera en byggnad med NollCO2 innebär att byggnaden har en netto-noll klimatpåverkan under sin livscykel. Denna certifiering säkerställer att klimatpåverkan minimeras genom hela byggprocessen och driften, med fokus på att reducera utsläpp och kompensera för de kvarstående. För fastighetsägare och utvecklare innebär detta att byggnaden ligger i framkant av hållbarhetsarbetet, vilket ökar dess värde, attraktionskraft och bidrar till att möta framtida klimatkrav. Samtidigt visar certifieringen ett starkt engagemang för klimatneutralitet, något som skapar förtroende hos investerare, hyresgäster och samhället.

Vår leverans


 

  • Certifierade NollCO2-samordnare med flera års erfarenhet
  • Kompetens och expertis inom hållbarhet, energi, miljö och livscykelanalyser
  • NollCO2-samordningen och utförandet av livscykelanalysen genomförs av samma person
  • Fast prissättning, vilket innebär förutsägbarhet i kostnader för ditt projekt

Huvudansvarig

Edwin Måradson

CSO (Hållbarhetsansvarig) | Senior energi- och hållbarhetskonsult

edwin@nordnest.se +46 76 578 88 83 LinkedIn

Ansvarar för att Nordnest ligger i framkant inom energi- och miljöstrategiska frågor för att kunna nyttja hållbarhetens fulla affärspotential. Ansvaret sträcker sig över leveransen av installationsledning samt samtliga hållbarhetstjänster inom Nordnest. Edwin ser till att våra projekt genomförs på ett effektivt och hållbart sätt.